Neem contact op!Schrijf je in!

Kreft Opleidingen

Grafische versiering

Grafische Cursussen

Indesign Quick Start

Je wilt snel aan de slag met het maken van een folder of brochure. Je leert in drie dagen de basisprincipes van de paginaopmaak; tekst opmaken, beelden plaatsen en een bestand maken waar de printer of de drukker mee verder kan.

Adobe Indesign [GOC]

Indesign heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot marktleider van pagina-opmaak pakketten. Het is een ongelooflijk uitgebreid en toch gebruiksvriendelijk programma,vol met slimme en tijdsbesparende functies. Je krijgt ze allemaal onder de knie met deze praktijkgerichte GOC cursus.

Illustrator Quickstart

Je wilt goed overweg kunnen met het padgereedschap om logo’s, illustraties, infographics en beletteringen te maken. Je leert in √©√©n dag de basisprincipes van het tekenen met vectoren, kleuren en verlopen aanmaken en toepassen, je kunt geconstrueerde vormen maken en effecten toepassen.

Adobe Illustrator [GOC]

Illustraties maken op de computer. En logo’s, pictogrammen, advertenties, grafieken, 3D-presentaties. Het kan allemaal met Adobe Illustrator, het meest gebruikte professionele tekenprogramma in de grafische industrie. Er kan geproduceerd worden voor print-, druk, multimedia- en webdoeleinden. Je leert Adobe Illustrator gebruiken in deze praktijkgerichte GOC cursus.

Photoshop Quickstart

Photoshop is een beeldbewerkinspakket met ongelooflijk veel mogelijkheden. Met deze 2 daagse basiscursus krijg je snel een overzicht hoe je met (foto)beeldmateriaal omgaat, wat de belangrijkste gereedschappen zijn, hoe je beeld aansnijdt, onderdelen selecteert, de kleur optimaliseert enzovoorts.

Adobe Photoshop [GOC]

Wie kent niet de term ‘even photoshoppen’. Adobe Photoshop is de standaard voor beeldbewerking. Het wordt wereldwijd gebruikt door vormgevers, webdesigners, fotografen, wetenschappers en amateurs. Het is een zeer veelzijdig programma, vol met slimme en tijdsbesparende functies, en werkt uitstekend samen met andere programma’s van Adobe Creative Suite zoals Indesign, Illustrator en Dreamweaver. In deze praktijkgericht GOC cursus leer je alle facetten van het programma kennen.

Snelcursus DTP met Adobe

Als jij voor je werk verantwoordelijk bent voor het maken en aanleveren van advertenties, een folder of ander drukwerk, is deze compacte cursus iets voor jou! Je leert in no-time pagina’s opmaken met de Creative Suite van Adobe.

Volledige DTP opleiding

Deze Opleiding DeskTopPublishing met branche-erkend certificaat is speciaal ontwikkeld voor mensen die zich willen bekwamen in het zelfstandig en professioneel kunnen opmaken van grafimedia-producties. Je leert werken met Adobe InDesign, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator, de drie softwarepakketten die in een professionele omgeving het meest worden gebruikt.

Tablet publicaties met Adobe DPS

Tablets, en in het bijzonder de iPad, hebben de wereld veroverd. Ieder kwartaal gaan er zo’n 25 miljoen iPad over de toonbank. Adobe Indesign en Adobe Digital Publishing Suite maken het voor ontwerpers mogelijk hun Indesign-ervaring te gebruiken om interactieve app’s te bouwen. Het is weliswaar een nieuw medium, maar ontwerpen voor tablets is niet moeilijker, maar wel anders dan ontwerpen voor print.

Grafisch Vormgeven met branche-erkend certificaat [GOC]

Je bent creatief, hebt gevoel voor styling en weet wat je wilt. Hoe je een folder of advertentie in elkaar zet, dat weet je wel, maar nu wil je meer. Je wilt in goede samenspraak met de opdrachtgever je creatieve talent inzetten om tot verassende en inspirerende grafische uitingen te komen. Deze diepgravende en praktische GOC opleiding met branche-erkend certificaat helpt je verder.