Neem contact op!Schrijf je in!

Kreft Opleidingen

Webdesign Cursussen

Ontwerpen voor het Web is niet hetzelfde als ontwerpen voor druk. Webpagina's moeten er niet alleen goed uitzien, maar ook onder verschillende browsers werken en de navigatie moet logisch en intuïtief te bedienen zijn. Daarnaast is voor een goede vindbaarheid een correcte codering noodzakelijk. Kreft Opleidingen biedt u een aantal praktijkgerichte webopleidingen

Introductiecursus Webdesign

In de 3-daagse introductiecursus Webdesign vergaar je algemene kennis over alles wat er komt kijken bij het voorbereiden en het produceren van websites.

Webdesign

Een eerste kennismaking met een bedrijf of organisatie loopt vaak via de website. Dat maakt een goed gebouwde website essentieel. In deze cursus leer je hoe je vanaf de basis een goede website kunt opbouwen. Alle belangrijke technieken voor het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van sites komen aan de orde.

Adobe Dreamweaver

In deze training leer je met Dreamweaver statische websites bouwen. Je leert de basis kennen van Dreamweaver HTML en CSS. Je leert hoe je kunt werken met interactiviteit, behaviors en spry.

Dreamweaver Plus

In deze training leer je met Dreamweaver een dynamische website bouwen. Je leert de grondbeginselen van programmeren in PHP en een aantal meer complexe toepassingen in Dreamweaver. Verder leer je een MySQL database op te zetten en die te integreren in een website.

Cursus Adobe Photoshop voor het web

Bijna iedereen kan een foto maken of een afbeelding scannen en die op internet zetten. Maar voor internetbeelden van goede kwaliteit en met de meest effectieve specificaties kun je de beelden beter professioneel bewerken. Bijvoorbeeld met Adobe Photoshop.

WordPress

Snel aan de slag met een website zonder bij voortduur afhankelijk te zijn van een externe vormgever of een goedwillende buurman. Met deze cursus van Kreft Opleidingen leer je hoe je zelf eenvoudig in WordPress je eigen site of blog op kunt opzetten, bijhouden en aanvullen.