Neem contact op!Schrijf je in!

Kreft Opleidingen

WordPress

ill-kreft-wordpress_140x140Snel aan de slag met een website zonder bij voortduur afhankelijk te zijn van een externe vormgever of een goedwillende buurman. Met deze cursus van Kreft Opleidingen leer je hoe je zelf eenvoudig in WordPress je eigen site of blog op kunt opzetten, bijhouden en aanvullen.

WordPress is een gratis en gebruiksgereed Content Management System (CMS). Je kunt hiermee snel en zonder kennis van HTML of andere programmeertalen een website en/of blog opzetten en onderhouden.

Voor het uiterlijk van de site kies je uit een enorme hoeveelheid templates, waarmee je de site de uitstraling kunt geven die jij wilt. Daarnaast zijn er legio plugins beschikbaar die allerlei functies toevoegen, zoals spamfilters, zoekmachine-hulpmiddelen en social-media integratie.

Inhoud van de cursus

  • de basisprincipes van WordPress bestands- en databasestructuur
  • de installatie van de bestanden op een webserver
  • het inrichten van de benodigde MySQL database
  • het kiezen en activeren van een thema
  • de basisopmaak van een home-page
  • het invoeren van content en navigatiesysteem
  • het uploaden van afbeeldingen

informatie over de cursus

Lesvorm
Open Studio
Doelgroep
Webdesigners die met WordPress een uitgebreid en eenvoudig te configureren content management systeem willen ontwikkelen en gebruiken.
Doelstelling
Je leert WordPress installeren, beheren en uitbreiden met de beschikbare componenten. Je raakt vertrouwd met de opbouw van WordPress templates. Je gaat zelf templates ontwerpen of uw bestaande ontwerp omzetten naar een WordPress template.
Cursusduur
4 dagen
Startdatum
Wekelijks op maandag
Begintijd
10.00 uur
Eindtijd
16.00 uur
Aanvangsniveau
Gebruikservaring met computer
Groepsgrootte
Maximaal 5 cursisten
Cursusprijs
€ 960,00
Specificatie prijs
Exclusief BTW, inclusief lunch en gebruik van leermiddelen